За блога

Какво ще намерите в този блог?

  • Пътеписи от самостоятелно организирани наши семейни пътешествия.
  • Полезни съвети и статии с мои лични наблюдения и изводи по отношение организирането на самостоятелното БЮДЖЕТНО пътуване в чужда държава
  • Актуални новини, касаещи пряко света на Пътешественика
  • Изгодни оферти, които така или иначе намирам. Можете спокойно да се свързвате с мен относно посочените оферти и ще Ви съдействам за закупуване на самолетни билети за Вашето мечтано пътуване.
  • Снимки, снимки и пак снимки  🙂 100 % от снимките в пътеписите са авторски. Повече снимки може да намерите в профила ми в Instagram и Flickr

Какво няма да намерите в този блог?

  • Оферти за бизнес класа, луксозни хотели, рент-а-кар и пр.
  • Статии и пътеписи, написани от трети лица

В този Блог на Пътешествениците и Мечтателите имам за цел 2 неща:

  1. Да споделя собствените си преживявания, чувства и откровенни мисли, относно посетени лично от мен места. Когато нещо не ми е харесало, просто си го казвам, без значение, че е топ туристическа дестинация и обратното. Това не значи, че Вие, ако отидете, няма да ви хареса. Всеки мисли, чувства и възприема света по различен начин.
  2. Да помогна на Вас, драгите читатели, да Ви нахъсам и да Ви докажа, че не е необходим цял чувал с пари, за да може човек да пътува. А също така да ви предоставя изпитани методи и начини как да организирате по възможно най-бюджетен начин пътуването си до мечтаните дестинации, без да се налага да се лишавате от основни човешки удобства.

Вече имам и YоuTube канал! Абонирайте се, за да гледате клипчета от различни дестинации!


Моля харесайте FACEBOOK страницата на блога, за да може да бъдете първите, които научават за публикувани нови пътеписи и изгодни оферти.

Хареса ли ви статията? Моля споделете в: