За мен

Здравейте,

Казвам се Веси, на вече 33, омъжена с две деца. ( Ако сега бях на интервю, досега вече да сте ме отпратили 🙂 И така.. явно тук е моето местенце да разкажа малко повече за себе си. Завършила съм Националното Музикално училище в Пловдив, след което учих за детска учителка. Да, ама сега работя като сватбен и портретен фотограф.

За пътувания мечтая от дете. Тогава имаше едни дебели каталози с организирани автобусни и самолетни екскурзии до Венеция, Париж, Египет и пр. Тогава ми мислех колко ли са далеч тези места, че да не мога да ги посетя.

Но ето, че се ожених 🙂 И оттогава започнах да пътувам. Пътувам главно със съпруга ми Симеон и понякога включваме и децата, но само понякога 😉 Отскоро започнах да предприемам и самостоятелни пътешествия. Първото ни пътуване беше организирано с пари от сватбата и беше до Израел. След това последваха няколко години на пътувания в близка Европа, докато не дойде моментът и да отидем на другите крайща на света, а именно Югоизточна Азия и Карибите.

Мечтая да посетя всяко местенце на нашата планета. Затова ежедневно търся информация и ровя за изгодни оферти, които да спомогнат на мечтите ми да станат реалност.

А на Вас, скъпи читатели, пожелавам приятно четене или по-скоро „браузиране“ из страниците на моят скромен блог. Надявам се да успея за малко да ви откъсна от забързаното ежедневие и да Ви пренеса на малкото прекрасни места, които съм имала привилегията да посетя.

Не забравяйте да харесате страничката ми във Facebook, като по този начин най-бързо и лесно ще научавате за нови статии, пътеписи и изгодни оферти.

P.S.

Пишете ми! Имам нужда от Вашите мнения, коментари и идеи. Нека да донапишем страниците от този блог заедно!

    Изпращайки съобщение, Вие се съгласявате с Политиката на поверителност на сайта.
    [yikes_mailchimp_checkbox]

    Хареса ли ви статията? Моля споделете в: